Laborant søges i Pharmacology Research, Gubra

Gubra søger en laborant til vores in vivo afdeling Pharmacology Research, der består af dyreteknikere, in vivo laboranter og forskere. I Pharmacology Research arbejder vi primært med modeller indenfor metaboliske sygdomme, herunder diabetes, fedme, samt lever- og tarmsygdomme. Derudover arbejder vi også med in vivo modellerrelateret til diabetiske komplikationer såsom nyresvigt, hjerte/kar- og lungesygdomme. Gubra er et biotekselskab der, udover egne forskningsprojekter, også driver kontraktforskning for eksterne kunder og partnere. Det er derfor vigtigt, at man kan indgå i tæt samarbejde med både forskere, dyreteknikere og laboranter, da vi alle hjælpes ad med at få opgaverne løst. 

Den ideelle kandidat er selvkørende, hjælpsom, og sætter høje standarder for sit arbejde. Vores arbejdsdage er travle og rummer mange forskelligartede opgaver, så man skal trives i, at arbejdsopgaver og tidsplaner kan ændre sig undervejs. Det er desuden vigtigt, at man hjælper til hvor og når der er behov. 

Professionel baggrund: 

Du har en baggrund som uddannet laborant og har erfaring indenfor farmakologi:  

  • Planlægning og koordinering af forsøg 

  • Praktisk erfaring med in vivo arbejde i gnavere 

  • Blodprøver og plasma opsamling 

  • Udtagning af væv og organer 

  • Eventuelt erfaring med operationer 

Personlige kvalifikationer: 

Du har en positiv indstilling til tingene, og er ærekær omkring kvaliteten af dit arbejde. Det er derfor en stor fordel hvis du er: 

  • Velorganiseret 

  • Fleksibel ved ændringer og prioritering af opgaver 

  • Samarbejdsvillig og god til at kommunikere 

Hvis du kan genkende dig selv i det ovenstående, ser vi frem til at høre fra dig. Deadline for ansøgninger er d. 31. oktober 2021, men vi ser på ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Department Manager Katrine Fabricius på +45 2681 8997 eller VP Signe Humle Jørgensen på +45 5121 0737. 

Om Gubra 
Gubra er en dynamisk virksomhed i høj fart fremad. Vi har en hybrid forretningsmodel, hvor vi både leverer kontraktforskning til biotek-og farmaindustrien, og samtidig har vores egen biotekforretning baseret på interne forskningsprogrammer. Vi er et videnskabeligt powerhouse der yder rådgivning til vores partnere, kunder og egne forskningsprogrammer. Vi er dybt specialiserede i de tidligste faser af lægemiddeludvikling, indenfor feltet kaldet præklinisk forskning. Vi fokuserer primært på metaboliske sygdomme (fedme, sukkersyge, fedtlever og relaterede komplikationer). Vi har gennem årene slået vores navn fast som en yderst professionel samarbejdspartner med fokus på kvalitet, højt videnskabeligt niveau og effektivitet. 

Den vigtigste del af Gubra er vores medarbejdere, på nuværende tidspunkt er vi +150 som alle sidder i Hørsholm nord for København. Kombinationen af vores iværksætterkultur og et godt mix af nationaliteter og uddannelsesmæssige baggrunde giver en dagligdag præget af godt humør, målrettethed, videnskabelig nysgerrighed og alsidigt samarbejde – vi løfter i flok! 

Apply
Share in your network
Deadline:
Contact person:
Katrine Fabricius Department Manager, Pharmacology II
Job area: Pharmacology Research
Employment terms: Full time
Powered by Emply