IT supporter til Gubra

Gubra søger en IT supporter til vores IT afdeling i Hørsholm (genopslag). IT-afdelingen er ansvarlig for IT-infrastruktur hos Gubra. De daglige opgaver spænder fra support af brugere, sikkerhed, netværk, servere, Microsoft 365 og en række proprietære systemer. Alt sammen for at understøtte den store mængde data, der bliver skabt i en biotech virksomhed på daglig basis. 
 

IT-afdelingen består af én IT-manager, én IT-administrator og én IT-supportelev. Samt en afdelingsleder.
 

  Som IT-supporter hos Gubra kommer du til at arbejde med en række forskellige opgaver lige fra serverimplementeringer til opbygning af små IoT-enheder og selvfølgeig IT-support. IT-afdelingen arbejder tæt sammen med kolleger i Gubra’s Computational Biology afdeling om udvikling og support af interne systemer (kører på en kombination af Windows- og Linux-servere og nogle bruger GPU'er). IT-afdelingen understøtter også resten af Gubra’s organisation ved at levere input til best practice-løsninger, såsom hvilken hardware der skal købes, eller hvordan man øger IT-sikkerheden, mens det stadig forbliver fleksibel og nemt for brugerne. Afdelingens mål er at blive ISO27001 sikkerheds certificeret inden udgangen af 2022. 
 

De daglige opgaver omfatter (men er ikke begrænset til): 

 • Support og udvikling af Microsoft 365 og SharePoint løsninger 

 • Opsætning af nye systemer, såsom netværksovervågning, sikkerhed og backup-planer 

 • Opsætning af ny hardware fx opsætning af bærbare computere, klargøring af telefoner og instrumentspecifikke computerløsninger 

 • Support og udvikling af vores netværk inklusive WiFi , video og enhedsovervågning 

 • Og vigtigst af alt at løse IT-problemer for kollegerne på Gubra med et smil 
   

Professionelle kvalifikationer: 

 • Uddannelse som IT-supporter, Datatekniker, Datamatikeruddannet eller lignende 

 • Interesse for alt relateret til IT 

 • Erfaring med Microsoft 365-porteføljen inklusive SharePoint 

 • Interesseret i Linux 

 • Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. 

 

Om dig som person: 

Du har stor passion for IT og at hjælpe mennesker. Du forstår, at IT er kritisk infrastruktur for virksomheden, og hvis vores IT-drift ikke kører gnidningsfrit, kan virksomheden ikke fungere. Andre personlige kvalifikationer omfatter en can-do-attitude, fleksibilitet, vilje til at lære og vidensdeling. Det vigtigste er, at du kan bevare roen, når der bliver travlt. Dine kollegaer har brug for din hjælp, når de har mistet et meget vigtigt dokument, når WiFi er nede, eller når servere går ned og forhindrer dem i at arbejde. 

 

Ansøg venligst senest den 31. maj 2022 ved at uploade en motiveret ansøgning og CV på vores hjemmeside. Ansøgninger på både dansk og engelsk modtages. Vi vil løbende behandle indkomne ansøgninger. 

 

Har du spørgsmål til stillingen kontakt afdelingsleder Martin Mikkelsen på mail mmi @gubra.dk

Om virksomheden  
Gubra er en virksomhed med et meget dynamisk og tempofyldt drive. Vi har to primære forretningsområder: prækliniske kontraktforskningstjenester (CRO) og proprietære programmer for tidlig mål- og lægemiddelopdagelse. 

Vi er en biotekvirksomhed, der leverer videnskab til vores partnere og til vores egne forskningsprojekter. Vi er aktive i det såkaldte præ-kliniske rum – før lægemidler testes på mennesker – og genererer omsætning ved at udføre forskning for små og store farmavirksomheder. 

Vores fokus er inden for det metabolic space (fedme, diabetes, NASH og diabetiske komplikationer). Vi samarbejder med nogle af de mest interessante partnere og kunder fra hele verden inden for big pharma, biotek og den akademiske verden. Gennem et konstant fokus på høj kvalitet, videnskabelig ekspertise, hurtighed og solidt teamwork har vi etableret os som en yderst professionel og kompetent partner på markedet. 

Vores medarbejdere er vigtigte for Gubra. Vores team består af +180 medarbejdere, alle placeret i Hørsholm. Blandingen af mennesker fra forskellige kulturer og uddannelsesbaggrunde kombineret med vores innovative tankegang påvirker i høj grad vores arbejdsmiljø, som er præget af drive, videnskabelig nysgerrighed og teamwork – vi løfter i flok!  

 

 

Apply
Share in your network
Deadline:
Contact person:
Martin Mikkelsen Department Manager, Computational Biology
Mail:
mmi@gubra.dk
Job area: Computational Biology
Employment terms: Full time
Powered by Emply